Gå til hovedindhold Gå til hovednavigation Gå til sidefod
Gå til hjemmesiden
Gå til Facebook
Gå til Linkedin
Login på Elite Gaming

Myter og facts

MYTER ER TIL FOR AT BLIVE AFKRÆFTET!


Der findes mange myter om spil, spilstrategier og ikke mindst gevinster. Nedenfor kan du se nogle af dem, man oftest hører fra spillere, der spiller uden omtanke samt de rigtige facts som svar.


 Myte 1

Jo længere tid jeg spiller på en spilleautomat, jo større sandsynlighed har jeg for at vinde

 Fakta 1

Alle spil på en spilleautomat, både fysisk og online har et tilfældigt genereret resultat. Det betyder, at der ikke er nogen måde at forudsige en gevinst på.

 Myte 2

Efter en række gevinster ved du, at du er"i flow" og vil fortsætte med at vinde

 Fakta 2

Der findes ikke sådan noget som et "vinder-flow". Spil er baseret på tilfældigheder.

 Myte 3

Hvis jeg spiller lidt længere, kan jeg vinde dét jeg har tabt

 Fakta 3

Der er ingen garanti for at vinde det, du har tabt, tilbage. Faktisk er sandsynligheden for, at du vil tabe endnu flere penge, større.


Myter og facts om held.


Lige så længe mennesket har spillet, lige så længe har håbefulde personer prøvet at udtænke og udregne strategier og metoder til at omgås tilfældigheder, sandsynligheder – og held. Sandheden er blot, at når du vælger at spille, så er der intet, du kan gøre for at garantere en gevinst!


At vinde i spil er at være heldig. Helt tilfældigt!


Når noget er tilfældigt, så betyder det, at noget sker uden en plan, uden et formål og uden sammenhæng med andre faktorer. I spil, der bygger på tilfældigheder, kan ingen med sikkerhed forudsige hvilke resultater, der kommer ud næste gang. Heller ikke når du prøver mange gange eller hvis du trykker hurtigere eller langsommere. Udfaldet sker tilfældigt.


Kan nogen mennesker så ikke være velsignet af særligt held? Er nogle ikke heldigere end andre?


Dét er der faktisk forsket i! Svaret er – måske lidt overraskende – ”jo!” Nogle mennesker er heldigere og får tilsyneladende lettere medgang og kommer lettere til tingene end andre. Når det gælder livet i sin helhed vel at mærke. Forskningen viser nemlig, at det at være ”heldig i livet” mere handler om, at medgang giver selvværd og selvtillid og derfor medfører en adfærd, hvor man tager flere chancer, prøver lidt oftere og lidt mere intenst, tror på succesen og opsøger muligheder. Men intet af det kan bruges i spil. Uanset hvor meget selvtillid man har, uanset hvor hurtige beslutninger man tager, så kan intet af det påvirke, hvordan valserne spinner. I spil er alle lige heldige. Alle har lige store chancer for at vinde.


 Behandling Gode vaner  Spillevaner Ansvarligt spil