eg-logo-orig
fb-icon
IN
EliteLegal Sort
Find os på

Vi tager spil alvorligt

Elite Gaming - Ansvarlighed - Vi tager spil alvorligt

samlet billedserie


Hos Elite Gaming har vi en ansvarlig spillepolitik. Det er vores klare ambition, at spil på vores produkter - spilleautomater - altid skal være en underholdende og positiv oplevelse. Derfor stiller vi store krav til vores spillesteder.

Vores spillesteder bærer præg af, at vores spillegæster ikke glemmer tid og sted. I vores spillemiljø er det afgørende, at man som gæst føler sig tryg og velkommen – og man må ikke kunne "blive væk" og opslugt i sin egen verden.Fløjte

Vi bruger ure, dagslys og meget andet, der hjælper med at bevare orienteringen – selv når spillet er mest spændende. Det er derfor, at vi roser vores forhandlere, når de griber ind og taler med en gæst, der lader sig "rive lige lovlig meget med", og hvor det måske ender med at "kampen fløjtes af". Det gør vi det af hensyn til spilleren.

Vi ved nemlig, at spil på spilleautomater også har en bagside. En lille procentdel af befolkningen oplever problemspil eller at få et ukontrolleret spil. Vi ønsker at gøre en aktiv indsats for at hjælpe de få mennesker, der oplever problemer – og for at fastholde de mange andre spillere i det, som spil skal være: God underholdning.

På disse sider kan du finde en række gode råd til at spille på en sund og hensigtsmæssig måde,. Du kan få et billede af, om dine spillevaner er sunde, og du kan få råd til, hvad du skal gøre, hvis dit spil er ved at tage overhånd.